home

Friluftsskole i Nittedal i høstferien - AVLYST

I høstferien kan du bli med på morsomme friluftsaktiviteter når Nittedal Turlag og Oslo og Omland Friluftsråd inviterer til Friluftsskole.

Passer for barn 10 - 13 år (5. - 7. trinn)

På Friluftsskolen får du prøve spennende aktiviteter som: Kanopadling, ekspedisjon med kart og kompass, lage mat på bål og masse lek, læring og moro i skogen. Friluftsskolen er gøy for alle, uansett om du har vært mye eller lite ute i friluft tidligere. Dette er et samarbeid mellom Nittedal Turlag (DNT Oslo) og Oslo og Omland Friluftsråd. Dyktige instruktører fra NIL-klubben og friluftsrådet er med under hele leiren og sørger for en anderledes og morsom høstferie.

Når:

Friluftsskolen er i uke 40, fra mandag 2. til torsdag 5. oktober. Fra kl. 09.00 – 15.00. De som vil, kan bli med og overnatte i lavvo fra onsdag til torsdag.

Hvor:

Oppmøte og avslutning på Sørli hver dag.

Påmelding:

Du melder deg på her

Pris:

600,-. Prisen dekker alle aktiviteter og overnatting. På overnattingen serveres det mat.

Utstyr:

Alle må ha på seg utetøy når de møter opp på Sørli. Klærne du har på, må kunne tåle å bli skitne. Regner det, er det lurt å ta på både regntøy og gummistøvler. Det kan bli kaldt selv om det er sommer, så ta med litt ekstra tøy. Vi skal være ute hele dagen!

Spørsmål:

Har du spørsmål, ta kontakt med prosjektleder Hanne Hide på tlf: 22 17 84 00/908 69 391 eller e-post: hanne.oof@friluftsrad.no

Tautrekkingskonkurranse

Tautrekkingskonkurranse

Foto: Ingvild Kavli