home

Friluftsskole i Asker uke 33

Siste uka i sommerferien kan du bli med på morsomme friluftsaktiviteter på Borgen når Asker Turlag og Oslo og Omland Friluftsråd inviterer til Friluftsskole.

Passer for barn 10-13 år (5.-7. trinn)

På Friluftsskolen får du prøve spennende aktiviteter som: Kanopadling, ekspedisjon med kart og kompass, lage mat på bål og masse lek, læring og moro i skogen. Friluftsskolen er gøy for alle, uansett om du har vært mye eller lite ute i friluft tidligere. Dette er et samarbeid mellom Asker kommune, Asker Turlag (DNT Oslo) og Oslo og Omland Friluftsråd. Dyktige instruktører fra DNT og friluftsrådet er med hele leiren, og tilbudet er en del av sommerskolen i Asker kommune.

Når:

Friluftsskolen er i uke 33, fra mandag 14. til torsdag 17. august. Fra kl. 09.00 – 15.00. De som vil, kan bli med og overnatte i lavvo fra onsdag til torsdag.

Hvor:

Oppmøte og avslutning ved Barnas Hus på Borgen hver dag. Adressen er: Borgenveien 100. Derfra tar vi utflukter inn i Marka for de ulike aktivitetene.

Påmelding:

Påmeldingen åpner etter påske. Du melder deg på her

Pris:

Friluftsskolen er gratis! Tilbudet er for barn bosatt i Asker kommune.

Utstyr:

Alle må ha på seg utetøy når de møter opp ved Borgen. Klærne du har på, må kunne tåle å bli skitne. Regner det, er det lurt å ta på både regntøy og gummistøvler. Det kan bli kaldt selv om det er sommer, så ta med litt ekstra tøy. Vi skal være ute hele dagen!

Spørsmål:

Har du spørsmål, ta kontakt med prosjektleder i OOF Hanne Hide på tlf: 22 17 84 00/908 69 391 eller e-post: hanne.oof@friluftsrad.no eller Ingeborg Sølvsberg Dolven i Asker turlag på tlf: 414 17 944 eller e-post: ingeborg.dolven@dntoslo.no

Kanopadling på friluftsskolen

Kanopadling på friluftsskolen

Foto: Alena Strmisková